Clenbuterol Hydrochloride, Yohimbine – GP Helios Sverige

Clenbuterol Hydrochloride, Yohimbine – GP Helios Sverige

kr140.00

Köp Clenbuterolhydroklorid, Yohimbin 10 injektionsflaskor (10 ml (40 mcg/6 mg/ml)) till bästa pris i Sverige! Välj bland Steroidcykel i bästa kvalitet! Snabb och diskret frakt! PayPal och kreditkortsbetalningar!

Compare

Clenbuterol Hydrochloride, Yohimbine används som en aktiv ingrediens i GP Helios. Denna steroid är ett utmärkt torkverktyg. GP Helios 10 injektionsflaskor (10 ml (40 mcg/6 mg/ml)) har en kraftfull androgen effekt, och dess anabola egenskaper är måttliga. Läkemedlets höga androgena index är förknippat med steroidens natur. Du vet säkert att det är detta ämne i kroppen som har den starkaste androgena effekten.

Geneza Pharmaceuticals GP Helios har belönats av professionella kroppsbyggare runt om i världen. Producerad av läkemedelsföretaget Geneza Pharmaceuticals är steroiden mycket effektiv. Den innehåller Clenbuterol Hydrochloride, Yohimbine, på grund av den höga anabola aktiviteten som läkemedlet gör att du kan få muskelmassa mycket snabbt utan att behålla vatten i idrottarens kropp. De svaga androgena egenskaperna hos huvudkomponenten utesluter praktiskt taget uppkomsten av biverkningar.

Mer information

Aktiv substans

Tillverkare

Paket

Frakt

Payments